about.brides die op zoek zijn naar professionele, stijlvolle, naturelle, bruidsmake-up en hairstyling. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij House of Orange Make-Up School. 

Mijn bruid staat bij mij centraal en ik luister naar haar wensen gedurende een uitgebreide proefsessie. Uiteindelijk kom ik samen met de bruid tot de look die het beste bij haar past. Deze sessie is uiteraard ook een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en alvast wat voorpret te beleven.

Op de trouwdag zelf start ik op mijn charmante en gezellige manier, ruimschoots op tijd, zonder enige stress voor de bruid. Ik neem alle zorgen uit handen en uiteraard kom ik naar de gewenste locatie.

Met plezier verzorg ik ook de make-up van (schoon)moeders, zusjes, vriendinnen en bruidspersoneel. Bruidsmeisjes kunnen ook bij mij terecht. Daarnaast heb ik een hele leuke collega, Céline, met wie ik als team te boeken ben. Zij is ook mijn back-up mocht ik niet beschikbaar zijn op de trouwdag.

Voor mij is mijn missie geslaagd als mijn bruid zich helemaal happy voelt en stralend van haar dag kan genieten. 

Laat jouw haar en make-up maar aan mij over, dan kun jij zorgeloos en stralend genieten van jouw grote dag!

bruid Silla over Carlijn 

Carlijn heeft gevoel voor stijl en schoonheid.

Ze is ook in staat om deze schoonheid bij een ander naar boven te halen.

Door goed te kijken wat bij je past en te luisteren naar jouw wensen creëert ze de mooiste versie van jezelf. Ze is professioneel; werkt snel en goed en heeft de zaakjes prima onder controle.

Bovenal is het een heel warm en fijn mens om bij je te hebben op een belangrijk en intiem moment uit je leven.Ze is er voor jou en dat voel je.


 

 

 

 

 

 

Check mijn prijzen about.prices!