about.me

Na een carrière als Relatie manager en Personal Assistant in de retail & kunst branche, heb ik besloten mijn passie voor Make-up te volgen en werk ik nu o.a. als freelance visagiste. Welkom op mijn site!

In 2008 rondde ik the House of Orange Make-Up School af en sindsdien heb ik ervaring opgedaan met print en TV, fashion, Rode Loper make-up, etc...

Dat ik dol ben op dit vak is een feit, daarom ben ik gestart met mijn eigen aboutmakeup.nl, ik krijg hier enorm veel energie van. Mijn stijl omschrijf ik als natuurlijk en classy en daardoor subtiel opvallend. Mijn persoonlijke benadering maakt mij uniek en gewaardeerd door een brede clientèle. Na een dag op een set is de feedback die ik terugkrijg van mijn klanten in een paar woorden samen te vatten: energie, snel, met oog voor detail, to the point, fun and easygoing. Dit is waar ik het voor doe.

Als ik niet met mijn handen in de Make-up zit dan ben ik in de weer met mijn gezin en vind ik het belangrijk om fysiek fit te zijn (hardlopen & Bikram yoga). Met mijn man en twee prachtige dochters woon ik in 't Gooi. 

 

Fotocredits: Fulco@DutchCasting