Trouwabtenaar

about.kletsmajoor Het idee om zelfstandig trouwambtenaar te worden, ontstond toen ik met een goede vriendin en haar vriend naar mijn favoriete film keek; The Wedding Date. Hoe leuk zou het zijn om zelf mijn vrienden te kunnen trouwen? Dus besloot ik na een cursus de sprong in het diepe te wagen om mensen de dag van hun leven te bezorgen. Een dag vol warmte en humor maar vooral: wat bij hén past.

www.sayyestothemajor.nl


trouwambtenaar

Ik hou van verhalen vertellen. Ik vertel graag jullie verhaal! Ik doe dit met alle liefde op een sprankelende, vrolijke, humoristische manier. Dit betekent niet dat er geen ruimte is voor emoties. Die stip ik graag aan met jullie eigen verhaal. Altijd voor jullie, altijd in overleg. Ik ben zeer betrokken en geef jullie graag advies over de invulling van de dag. JA, ik heb het leukste beroep van de wereld. Ik ben (zelfstandig)trouwambtenaar & ceremoniespreker.

www.nicolettelast.nl


fotograaf

Ik hou van fotograferen, ik hou van mensen en vooral om de sfeer vast te leggen! Naast mijn werk als styliste bij Suit Supply en visual merchandiser, volgde ik de afgelopen jaren workshops en deed ik een opleiding fotografie. Mijn achtergrond helpt mij om creatieve en verrassende composities te laten zien in mijn foto's. FIH Fotografie zal jullie verhaal op een hippe, stoere, liefdevolle & emotionele manier vertellen in beelden.

www.fihfotografie.nl